Asiakkaat kertovat

Antamieni hoitojen vaikuttavuutta haluan tuoda tietoisuuteenne asiakaspalautteen muodossa. Tällaisen viestin sain asiakkaalta hoidon jälkeen.

"Menin hoitoon täysin tietämystä vailla mitä hoito oikeasti on. Hoito meni hyvin ja olo oli  samalla aikaa rento ja hieman pöllämystynyt. Aavistin heti, että nyt sain jotakin sellaista matkaani jolla tulisi olemaan suuri apu myös elämässäni eteenpäin. Muutokset itsessäni alkoi tapahtumaan pikkuhiljaa ja havahduin yhtäkkiä miten reagoin tapahtumiin sekä niistä johtuviin tunteisiin itsessäni. Olen aina ollut vahva ja tehnyt paljon haluamieni asioiden eteen työtä ja saavuttanut ne. Kuitenkin samalla olen ollut altis reagoimaan toisen ihmisen tunteisiin ja vastaamaan esimerkiksi vihaan vihalla. Olo on  ollut kamala aina jälkeenpäin. Nyt olen alkanut EFT:n ansiosta miettimään miksi toinen käyttäytyy niin kuin käyttäytyy antamatta sen vaikuttaa itseeni, omiin tunteisiini. Äkkipikaisuus on myös rauhoittunut koska olen tajunnut, että saan tuntea niinkuin tunnen, toimimatta kuitenkaan heti vaan antanut aikaa ja ymmärrystä miksi esimerkiksi suututtaa. Näin tehtyäni, olo rauhoittuu sekä toimin tilanteessa oikein enkä ensimmäisen tuntemuksen mukaan. Matka tunnetaitojen maailmaan on osaltani vasta alussa mutta nyt tiedän olevani oikealla polulla. Kiitos Minna, olet sydämelläsi ammatissasi ja siinä äärimmäisen ammattitaitoinen ❣️"

Myös nainen 30v, antaa luvan julkaista asiakaspalautteensa EFT-hoidosta.(teksti muokattu niin, että henkilöllisyys ei paljastu) toivoen, että siitä on apua ja iloa muillekin:

"Kävin sinun eft-hoidossa ja täytyy sanoa, että olo on sen jälkeen ollut mahtava!

Todellakin, minulla kun on paljon kokemusta psykologeista, psykiatreista, lääkkeistä ym. vuosien ajalta. Tämä hoitokokemus sai aikaan jotain niin uskomatonta, että en oikein osaa sitä sanoin edes kuvailla. Ihan kuin minuun olisi laskeutunut jonkinlainen hyväksyvä rauha. Muutamia kertoja olen käyttänyt naputteluja töissä ja täytyy kyllä sanoa, että sillä on tosi rauhoittava vaikutus. Olen käyttänyt elämässäni paljon aikaa itsetutkiskeluun ja tunteideni ja ajatusteni prosessointiin, mutta tämän hoidon jälkeen tuntuu, kuin monta palasta olisi loksahtanut hetkessä kohdalleen. Aivan uskomaton kokemus."